Munkáink

Családi ház, Budapest, 16. kerület

Kezdőlap 9 Munkáink 9 Családi ház, Budapest, 16. kerület

2010-ben geotermikus talajszondás rendszerhez 3 db szondafurat tervezése, elkészítése és engedélyeztetése, a rendszer teljesítménye 17 kW.

Kérjen online árajánlatot!

Kérjen árajánlatot geotermikus talajszondás rendszer tervezésére vagy bármely egyéb szolgáltatásunkra! Az ajánlatkérés ingyenes, semmilyen kötelezettséggel sem jár, csak pár percet vesz igénybe az űrlap kitöltése.

további referenciáink

CBA Hipermarket, Vecsés

CBA Hipermarket, Vecsés

2007-ben geotermikus talajszondás rendszerhez 30 db szondafurat tervezése, elkészítése és engedélyeztetése, a rendszer teljesítménye 150 kW.

bővebben
Családi ház, Páty

Családi ház, Páty

2012-ben geotermikus talajszondás rendszerhez 13 db szondafurat tervezése, elkészítése és engedélyeztetése, a rendszer teljesítménye 65 kW.

bővebben
Nestlé gyár, Szerencs

Nestlé gyár, Szerencs

2007-ben geotermikus talajszondás rendszerhez 120 db szondafurat tervezése, engedélyeztetése, a rendszer teljesítménye 700 kW, központi döntés alapján a kivitelezés nem valósult meg.

bővebben

Olvasta már?

Cikkeink hőszivattyús rendszerek, fűtési rendszerek és kútfúrás témában

Ásott és fúrt kutak bejelentése

Ásott és fúrt kutak bejelentése

Napjainkban egyre többekben merülnek fel kérdések az ásott és a fúrt kutak bejelentésével kapcsolatban. Kell-e hozzá engedély? Hogyan kell a bejelentést elvégezni? Kell-e fizetni érte? Mi van akkor,...

bővebben
Keresés
Címkék

Your browser doesn't support the HTML5 CANVAS tag.